Fast slim (electrostimulare)

FAST SLIM / ELECTROSTIMULARE
Pretul unei sedinte individuale de Electrostimulare (electrostimulare normala), respectiv Fast Slim(electrostimulare accelerata) – 20 lei, iar la abonamentele de 10 sedinte este de 15 lei/sedinta.

Un aparat de electrostimulare detine un anumit numar de electrozi din silicon care se monteaza pe corp cu ajutorul unor benzi elastice si conform unor scheme kinetoteraputice, fiind pozitionati in functie de polaritati (+ sau -) pe terminatiile musculare. Evident se va tine cont de zonele care necesita remodelare.

Astfel, de exemplu daca centimetrii in plus sunt localizati in jurul taliei, atunci o mare parte din electrozi se vor monta in zona respectiva, iar restul pe brate, fese, pulpa superioara etc..

Acesti electrozi trimit impulsuri electrice, stimuland si tonifiind musculatura deja existenta. Un avantaj esential al tratamentelor cu aparate de electrostimulare este faptul ca muschii sunt lucrati fara depunerea unui efort. Va vine sa credeti ca 45 minute de electrostimulare echivaleaza cu 5-6 ore de fitness sau aerobic? Si in plus, nu transpiram, nu ne murdarim, nu obosim, ci chiar dobandim mai multa energie, simtind cum organismul nostru incepe sa lucreze mai alert.

Multitudinea de electrozi ne permite sa lucram toate zonele dorite si sa ne remodelam corpul dupa voia noastra! Ceea ce e foarte bine, intrucat exercitiile de fitness, chiar daca se concentreaza asupra unei grupe de muschi, nu se limiteaza doar la ea.

Un tratament de slabit si eliminare a celulitei prin electrostimulare este recomandat sa fie inceput la 6 saptamani dupa nastere; combinat cu alte tipuri de tratament pentru remodelare corporala se poate slabi in 2 luni de zile pana la 25 kg, iar pielea isi va recapata elasticitatea si fermitatea avute inainte de nastere, eliminandu-se celulita in procent de pana la 60%.

EFECTE:

Efectele electrostimularii sunt vizibile dupa 3 sedinte efectuate intensiv. Dupa o serie de 12-14 sedinte se poate vorbi de o scadere considerabila in centimetri, iar dupa 26-28 sedinte rezultatele sunt similare unei liposuctii. Insa este foarte important ca aceste sedinte sa fie efectuate pentru inceput fara pauza, cu o frecventa de minim 3-4 sedinte pe saptamana.
Dupa ce ne-am modelat corpul dupa plac pentru intretinerea siluetei este suficienta o sedinta la 5-6 zile.
Iata cateva dintre beneficiile pe care le ofera un astfel de tratament: reda fermitatea muschilor, elimina celulita, stratul adipos se micsoreaza, pielea isi recapa elasticitatea si aspectul sanatos, iar circulatia sanguina se imbunatateste vizibil.

CONTRAINDICATII:
Aceste aparate nu pot fi folosite de catre persoanele care sufera de boli cardiace grave, cele care au tije metalice, femeile insarcinate sau care poarta sterilet cu fir metalic.

Contacteaza-ne pentru detalii sau poti face o programare chiar acum.

Vezi intervalele disponibile pe pagina de facebook. Alege serviciul dorit, specifica data si ora potrivita pentru tine si apasa butonul „solicita o programare”. Daca intervalul este disponibil, vom confirma programarea ta si te vom contacta in cel mai scurt timp.

Comentariile sunt închise.